Berlijn-Hotels

berlijn hotels
 

Hotels Berlijn

Hotel Selectie door Berlijn-Hotels

In Berlijn is geen gebrek aan hotels. Een goed passend hotel te vinden is een tweede. Iedereen stelt andere eisen. Onderstaande hotels is een selectie van hotels die wij als Berlijn-hotels kunnen aanbevelen. Ze zijn bijzonder o.a. vanwege de ligging in Berlijn, de geschiedenis van het hotel of de speciale waardering van hotelgasten die een beoordeling hebben gegeven van het hotel. Indien u ook een of meerdere hotels wilt aanbevelen, kunt u een mail sturen naar info@berlijn-hotels.nl .

Bijzondere hotels Berlijn

Bijzondere hotels in Berlijn
Hotel Adlon Kempinski Berlijn Zodra u Hotel Adlon Kempinski Berlin - dat vlakbij het nieuwe centraal station ligt - binnentreedt voelt u de atmosfeer die geïnspireerd wordt door een rijk verleden en een moderne dynamiek.
Alle faciliteiten, van het restaurant "Quarré", het gourmet restaurant "Lorenz Adlon", de Lobby Lounge & Bar en de kamers en suites voldoen aan de modernste maatstaven. Gastvrijheid in de traditie van de Adlon hotels is hier herboren.
hotel adlon 1
Berlijn appartementenberlijnBerlijn appartementenBerlijn appartementenBerlijn appartementen
Hotel Spreebogen Berlin De historische melkfabriek, onlangs gerenoveerd tot dit eerste klas hotel, vlakbij het nieuwe centraal station. Uitmuntend ontworpen in oude bakstenen, met uitzicht over de rivier de Spree en het stadscentrum van Berlijn.
spreebogen
appartmenten berlijnappartmenten berlijnappartmenten berlijnappartmenten berlijn
Winter's Hotel Berlin Mitte am Checkpoint Charlie Gelegen in een rustige zijstraat van de Friedrichstrasse, in het historische centrum van de stad, in de buurt van Checkpoint Charlie en de Gendarmenmarkt. Het hotel is niet alleen ideaal centraal gelegen, maar biedt ook nog eens zeer veel comfort, individueel ingerichte kamers en persoonlijke service.
De Brandenburger Tor, de Reichstag en de Potsdamer Platz zijn goed te bereiken.
Na de historische gevel treft u bij binnenkomst de ultramoderne hotelarchitectuur die u bij alle hotels van Winter's Hotels vindt en die speciaal ontworpen is voor internationale zakenreizigers, mediareizigers en culturele reizigers.
winters hotel
appartmenten berlijnappartmenten berlijnappartmenten berlijn

 

berlijn hotels 5Berlijn hotels 3berlijn hotels 4berlijn hotels 6berlijn hotels 7