Berlijn-Hotels

berlijn hotels
 

Rondleiding Berlijn

Maak u reis naar Berlijn compleet met een rondleiding door Berlijn door Professionele gidsen.

Berlijn-Hotels biedt in samenwerking met GoArt rondleidingen aan in Berlijn met verschillende thema's. U kunt kiezen voor een Engelstalige of Duitstalige gids. We zijn bezig om ook Nederlandstalige gidsen aan te bieden.

U krijgt van Berlijn-Hotels korting op de prijs die u betaalt als u rechtstreeks boekt bij GoArt. De prijs voor een 2 uur durende rondleiding is € 150,= (12% korting). De prijs voor een drie uur durende rondleiding bedraagt € 210,= (18% korting). Deze prijzen zijn totaalprijzen en niet afhankelijk van het aantal personen (maximaal 10 personen).

Berlijn rondleidingen go art

Rondleiding 1: hedendaagse kunst Berlijn

Ontdek de Berlijnse gerenommeerde hedendaagse kunstscène met een van onze deskundigen. Met de relaties en de kennis van GoArt wordt u een overzicht gegeven van de nieuwste trends op het gebied van de kunst in Berlijn. Bezoek toonaangevende locaties waar tentoonstellingen worden gehouden in Berlin Mitte, nabij Checkpoint Charlie, in Lindenstraße en de meest recente hotspot achter Hamburger Bahnhof. U krijgt hierbij informatie over de historische en culturele omstandigheden die de kunst geëvolueerd hebben.

Rondleiding direct reserveren

Rondleiding 2: Klassiek Berlijn, historische Berlijn voor veeleisende reizigers

Pruisische Berlijn en hedendaagse architectuur van ariser PLatz tot het Nikolaiviertel langs Unter den Linden en het Musea Island: Ervaar de spannende en turbulente geschiedenis van Berlijn door middel van haar monumenten uit de 14e tot 21e eeuw. Hohenzollern, Empire, Weimar periode, de nazi-periode, DDR-regering,de val van de muur en het begin van de 21ste eeuw.

rondleiding Berlijn

Rondleiding direct reserveren

Rondleiding 3: Hoogtepunten uit de Berlijnse architectuur, historische en hedendaagse Meesterwerken

Geniet van het Berlijnse hoogtepunten van de moderne en hedendaagse architectuur en ontdek de belangrijkste historische plaatsen. Het team van GoArt bestaat uit deskundigen met een grondige kennis van Berlijn en bieden u een substantiële blik op haar architectonische meesterwerken. Daarnaast krijgt u informatie over de spannende en turbulente historische context van Berlijn.U komt o.a. langs Kulturforum, Potsdamer Platz, Pariser Platz en het parlement.

Rondleiding direct reserveren

Rondleiding 4: Berlijn modestad, een rondleiding langs de jonge mode ontwerpers

Bezoek de Berlijnse aankomend fashion scene. Een mode-specialist (ontwerper, journalist etc.) leidt u door middel van de meest fantasievolle en exclusieve boetieks en showrooms in Berlin-Mitte. Ontdek verborgen plaatsen zoals adressen in Mulackstr., Schönhauser Street en de beroemde Hakescher Markt. U Maakt op deze bijzondere wijze kennis met het historische centrum van de metropool

Rondleiding direct reserveren

Rondleiding 5: Joods leven in Berlijn

Tot de nazi-periode werd Berlijn sterk beïnvloed door de joodse traditie. Vanaf het midden van de 19de eeuw op vond een sterke assimilatie plaats die groeide door de tijd van de bruisende jaren 20 van de 20ste eeuw. Joden speelden een belangrijke rol in de Duitse Bourgeoisie. Hun culturele bijdrage was verbazingwekkend. Voorbeelden van belangrijke Joodse personen uit die tij zijn Mendelsohn, Max Liebermann en Albert Einstein. Zij vormden de wetenschap en cultuur van Berlijn. Volg de sporen van het joodse leven en zijn protagonisten.

A) Klassiek Joodse Berlijn: de hoogte punten. Bezoek met onze gespecialiseerde gidsen het beroemde Scheunenviertel, de Nieuwe Synagoge en Centrum Judaicum, joodse scholen en andere belangrijke plaatsen.
B) Van Liebermann tot Libeskind: Joodse Protagonists van het culturele leven in Berlijn. Verken Berlijn en leer over schilderijen van Max Liebermann, het theater van Max Reinhardt en ervaar de muziek van Erich Mendelsohn . Bezoek gedenktekens zoals de plaats waar de nazi boek verbrandingen plaats vonden en het Holocaust Memorial. Ontdek de oude en hedendaagse geschiedenis in het Joods Museum en drink een kopje koffie in het Restaurant Liebermann.

Rondleiding direct reserveren

Berlijn rondleiding

Zelf samenstellen rondleiding Berlijn

U heeft ook de mogelijkheid om zelf een rondlieiding samen te stellen met de gidsen van GoArt. GoArt heeft de beschikking over een groot aantal gerenomeeerde gidsen die afhankelijk van uw interesse in Berlijn kunnen worden ingezet.

U kunt via onderstaand formulier aaangeven wat u interesse gebieden zijn.

Rondleiding Berlijn zelf samenstellen en direct reserveren


Als u meer informatie over de rondleidingen in Berlijn of over een op maat gemaakte rondleiding kunt u een mail sturen naar rondeleidingenberlijn@berlijn-hotels.nl. Wij sturen u vraag dan direct door naar GoArt in Berlijn.

Rondleiding berlijn

 

 

berlijn hotels 5Berlijn hotels 3berlijn hotels 4berlijn hotels 6berlijn hotels 7